Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: «Σεισμός» με 667 νέα κρούσματα – Τα 125 στη Θεσσαλονίκη (LIVE)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δραματική αύξηση των κρουσμάτων και η ενημέρωση για την πορεία του ιού

Ξεκίνησε η καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα. Η ενημέρωση γίνεται από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γκ. Μαγιορκίνης η Ελλάδα κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 667 νέα κρούσματα σε 24 ώρες, με τη Θεσσαλονίκη να έχει τα 125 εξ αυτών και την Αθήνα 250. Οι διασωληνωμένοι είναι 87, ενώ υπήρξαν και οκτώ νέοι θάνατοι. 

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση όπου αναμένεται να τοποθετηθεί ο κ. Χαρδαλιάς και για τη Θεσσαλονίκη. 

https://www.youtube.com/watch?v=XzJrEXyWbf8

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζου» τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης – Με 900 νέα δέντρα
Με μια συμβολική δενδροφύτευση στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου γιόρτασε η ΕΥΑΘ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζου» τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης – Με 900 νέα δέντρα