Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεμιστοκλέους: Οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν αυτά που είχαμε πριν

«Όποιος εμβολιάζεται φτάνει πιο κοντά σε μια φυσιολογική ζωή»

Σήμα «κανονικότητας» για τους εμβολιασμένους προανήγγειλε τη Δευτέρα και ο Μάριος Θεμιστοκλέους ενόψει των ανακοινώσεων του Θανάση Πλεύρη την Τετάρτη για νέα μέτρα χαλάρωσης σε όσους έχουν εμβολιαστεί. 

«Δεν είναι θέμα τιμωρίας ή περισσότερης ελευθερίας, είναι θέμα επιστημονικών δεδομένων το βλέπετε και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες  μπορούν να αποκτούν δικαιώματα φυσιολογικής κανονικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής και συνεχώς θα οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος έχει εμβολιαστεί θα απολαμβάνει αυτά που είχαμε πριν. Όποιος εμβολιάζεται φτάνει πιο κοντά σε μια φυσιολογική ζωή» ξεκαθάρισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Συντονιστής Εμβολιαστικού του Σχεδίου "Ελευθερία", Μάριος Θεμιστοκλέους. 

Τις επόμενες μέρες αρχίζουν οι εμβολιασμοί στα ιδιωτικά ιατρεία από παιδίατρους ανακοίνωσε εξάλλου ο κ. Θεμιστοκλέους. 

Μέχρι στιγμής 58 παιδίατροι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν υπογράψει τις 14 πρώτες συμβάσεις τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους. 

Ο ΓΓ. του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι το 61,5% του γενικού πληθυσμού και 70,1% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση. Το 58,7%  του γενικού πληθυσμού έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, ενώ 68% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό στον ενήλικο πληθυσμό. 

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
«Πονοκέφαλος» για μια ακόμη χρονιά για τα ξενοδοχεία η εξεύρεση προσωπικού, αλλά και το αυξημένο λειτουργικό κόστος
Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη
Ο 52χρονος φέρεται να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε μια επιχείρηση δολιοφθοράς και συγκεκριμένα εμπρησμού στόχου σε βαλκανική χώρα
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη