Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υγεία

Τσιόδρας: Μόλις 17 τα νέα κρούσματα – Συνολικά 136 νεκροί (ΖΩΝΤΑΝΑ)

Τσιόδρας: Μόλις 17 τα νέα κρούσματα – Συνολικά 136 νεκροί (ΖΩΝΤΑΝΑ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η σημερινή ενημέρωση των Τσιόδρα – Χαρδαλιά για τον κορωνοϊό

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

UPD: Όπως ανακοίνωσε ο Σ. Τσιόδρας σήμερα Δευτέρα (27/4) τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 17 και συνολικά 2.534. Το 55,5% είναι άνδρες.

Όπως ανακοίνωσε οι νεκροί στη χώρα είναι πλέον 136, καθώς 2 ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα.

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων είναι τα 74 έτη με την πλειοψηφία τους να νοσούν από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα 43 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Οι 11 είναι γυναίκες.

Μέχρι σήμερα 65 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ.

Αύριο στις 18.00 θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση για το τι θα ισχύει καθημερινά (σ.σ. και για την ενημέρωση των Τσιόδρα – Χαρδαλιά) από τους αρμόδιους υπουργούς.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση των Τσιόδρα – Χαρδαλιά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Υγεία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Ανησυχία για 2ο κύμα με την έλευση τουριστών το καλοκαίρι

ΕΠΙΣΗΜΟ – Τέλος αύριο η απαγόρευση στη Νέα Παραλία, μετά από 28 ημέρες
paralia-thessaloniki