Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υγεία

Καπραβέλος: Θα είναι καταστροφικό ένα τέταρτο κύμα

embolio
Καπραβέλος: Θα είναι καταστροφικό ένα τέταρτο κύμα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου σχετιοκά με τον εμβολιασμό των παιδιών

Δυστυχώς διανύουμε το καλοκαίρι των μεταλλάξεων και όχι της ξεγνοιασιάς, τόνισε στο ΣΚΑΙ ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Καπραβέλος.

Σημείωσε ότι τον Αύγουστο αυξάνεται πολύ η κινητικότητα των Πολιτών και πρέπει να προσέχουμε ενώ τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό ένα τέταρτο κύμα. Ο κ Καπραβελος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, λέγοντας ότι δεν μπορεί να μη μιλάμε για υποχρεωτικότητα αν θέλουμε να έχουμε ένα καθολικό τείχος ανοσίας.

Σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών, τόνισε ότι είναι λάθος να λέμε ότι τα παιδιά πρέπει να εμβολιστούν για να προστατέψουν τους μεγάλους, σημειώνοντας ότι ο ίδιος βλέπει μακροχρόνιες επιπτώσεις της λοίμωξης και στα παιδιά, οπότε πρέπει να προφυλαχθούν και για τα ίδια αλλά και για να μη χάσουν άλλη μία σχολική χρονιά. Δήλωσε μάλιστα ότι θα είναι απελευθέρωση για τα παιδιά να εμβολιαστούν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Υγεία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ολυμπιακοί: Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου στο μήκος - «Πέταξε» στα 8.41 μ. (VIDEO)

Σπείρα έκανε 11 ένοπλες ληστείες σε ψιλικατζίδικα σε όλη τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)