Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάσκαρης: Δολοφονικά όπλα είχαν οι οπαδοί του ΠΑΟ – 7 συλλήψεις

Αιχμές για τη διαιτησία στο Άρης – Παναθηναϊκός

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Νίκος Λάσκαρης μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου μπάσκετ, κατηγορώντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για «δολοφονικά όπλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους θεατές του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Νίκος Λάσκαρης

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ο, τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα.

Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, πάντως.

Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις».

Επτά συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού

Σε επτά συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η αστυνομία στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ. Οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, από την Αστυνομία διευκρινίζεται ότι δεν έγινε χρήση χημικών μέσα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Εργασίες κοπής πρασίνου πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις