Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιβάν Σαββίδης: Τι αποκάλυψε από τη Νέα Υόρκη για τη… «νέα» Τούμπα!

Θερμή υποδοχή στη Νέα Υόρκη

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης από τη Νέα Υόρκη κατά τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αστόρια. Σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα της Ν. Υόρκης «Εθνικός Κήρυξ» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ζήτημα του γηπέδου του ΠΑΟΚ λέγοντας πως «ένα νέο γήπεδο θα ήταν πιο εύκολο», αλλά πως ο ίδιος προτιμά τον εκσυγχρονισμό της Τούμπας.

Όπως είπε η απόφαση δεν θα ληφθεί μονάχα από τον ίδιο, αλλά θα υπάρξει διαβούλευση με τον φίλαθλο κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει την υποστήριξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και στις δυο εκδοχές.

Σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε πως «όλοι πλέον υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ», ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι η απόφασή του να μην κατεβάσει την ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό «τάραξε τα νερά», παρότι κόστισε την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Τέλος, αναγνώρισε ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ είναι δυσανάλογα μικρές σε σχέση με το μέγεθος του Συλλόγου και τόνισε πως στόχος είναι, από εδώ και στο εξής, η Ιστορία της ομάδας να «εξισορροπήσει» αυτό το χάσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Δεκέμβριο του 2016 η εταιρεία AETER architects είχε ανακοινώσει πως ανέλαβε την ανακαίνιση στο γήπεδο της Τούμπας παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες με την νέα όψη του γηπέδου (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις φωτογραφίες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ