Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χυδαία επίθεση Έλληνα καθηγητή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)

Ρατσιστικό παραλήρημα Έλληνα καθηγητή

Χυδαία επίθεση και ρατσιστικό παραλήρημα από έλληνα καθηγητή εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την ώρα που ο Γιάννης διαφημίζει την Ελλάδα εντός και εκτός παρκέ στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ, ο καθηγητής που διδάσκει σε κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αγγλίας του επιτέθηκε με αφορμή το βίντεο που… τραγουδάει τον εθνικό ύμνο μαζί με δεκάδες έλληνες της ομογένειας.

Το συγκεκριμένο βίντεο που έφερε τίτλο «Giannis meets Greeks in Cleveland» έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο viral, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, όμως η ανάρτησή του από μια Ελληνίδα δημοσιογράφο στο προφίλ της προκάλεσε απίστευτα σχόλια από τον καθηγητή Ευάγγελο Μαρκόπουλο, ο οποίος αμφισβήτησε τόσο την ιθαγένεια του Έλληνα διεθνή, όσο και τους λόγους οι οποίοι τον ανάγκασαν να μην συμμετάσχει στη μάχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το περασμένο καλοκαίρι.

Κι ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν συγκινητικά και αποθεωτικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας καθηγητής φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη, καθώς σχολίασε:  «Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας».

Άμεση ήταν η αντίδραση των άλλων χρηστών, οι οποίοι απάντησαν στον καθηγητή, υποστηρίζοντας τον Έλληνα φόργουορντ των Μπακς, με πρώτη την κάτοχο του προφίλ στο οποίο έγινε η ανάρτηση: «Δεν σας επιτρέπω να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο στον τοίχο μου. Ο μαύρος που το παίζει Ελληνας;;;;;;; Και χρησιμοποιείτε χυδαίες λέξεις και διδάσκετε; Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς διδάσκετε!!» απάντησε η κάτοχος της συγκεκριμένης σελίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα (VIDEO)
«Είμαι και ηγέτης και για μπίρες», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τις ευρωεκλογές, τον Παπανώτα και τον Τσίπρα
Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα (VIDEO)
Απολογούνται σήμερα οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για το θάνατο Λυγγερίδη
Αναμένονται και νέα εντάλματα για τη σύλληψη ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο
Απολογούνται σήμερα οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για το θάνατο Λυγγερίδη