Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο συνδυασμός «Βιοτεχνική Συνεργασία» στις εκλογές του ΒΕΘ

Με επικεφαλής τον Αθανάσιο Νικολόπουλο ...

Ο συνδυασμός Βιοτεχνική Συνεργασία, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Νικολόπουλο, συμμετέχει στις εκλογές του ΒΕΘ που θα πραγματοποιηθούν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.

«Ο συνδυασμός Βιοτεχνική Συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια έχει παραμείνει πιστός στις αρχές του, με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, αγωνιστικότητα και προτάσεις, συνεχίζοντας αδιάκοπα τον αγώνα για την προάσπιση και επίλυση των προβλημάτων, υποστηρίζοντας με καίριες θέσεις στην αναβάθμιση του ρόλου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. Η πορεία της Βιοτεχνικής Συνεργασίας είναι έξω από κομματικές σκοπιμότητες και στέκεται κριτικά με θετικό πρόσημο σ’ όλες τις επιλογές των συνδυασμών που κατεβαίνουν στις εκλογές του Β.Ε.Θ. αλλά και τις κυβερνητικές αποφάσεις, αναγνωρίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά πεπραγμένα με γνώμονα πάντοτε όλων των παραπάνω», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική διακήρυξη του συνδυασμού.

Οι 3 βασικοί πυλώνες- στόχοι της Βιοτεχνικής Συνεργασίας στις επικείμενες εκλογές είναι οι εξής:

1. Την ανάκτηση του ρόλου του Β.Ε.Θ. στη συνείδηση του βιοτέχνη αλλά και τον λόγο εγγραφής του σ’ αυτό.

2. Τον ουσιαστικό και συμβουλευτικό ρόλο του Β.Ε.Θ. προς την πολιτεία με τεκμηριωμένες εισηγήσεις συμβουλευτικού - γνωμοδοτικού χαρακτήρα για θέματα πρωτογενούς παραγωγής, μεταποίησης και παροχής υπηρεσιών.

3. Το Β.Ε.Θ. βασικός εταίρος για την αναδιανομή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και αποτύπωση των αναγκών των επαγγελμάτων της Μεταποίησης-Παροχής. Βασικό «εργαλείο» για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων στην οκταετή περίοδο της κρίσης και την πραγματική στήριξη αυτών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Νικολόπουλος είναι πρόεδρος της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών, της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Ελλάδας, του Σωματίου Αδειούχων Βιοτεχνών Φανοποιών-Βαφέων Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης καθώς και μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΒΕ και του ΒΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Εργασίες κοπής πρασίνου πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις