Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε Νάουσα και Βέροια σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρωί θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 195 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας ...

Περιοδεία στη Νάουσα και τη Βέροια θα πραγματοποιήσει ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου.

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 195 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας.

Ακολούθως, θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, ενώ θα επισκεφθεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Σπίτι της Βεργίνας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που είναι αφοσιωμένο στην προστασία και τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Ο  κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί επίσης κτηνοτροφική μονάδα στη Βέροια, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας