Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λίστα Λαγκάρντ: Στον εισαγγελέα για 5,5 εκατ. ευρώ στενός συνεργάτης του Σαμαρά

Εισαγγελική κλήση στον Παπασταύρου για τα 5,5 εκατ. στη λίστα Λαγκάρντ

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί μετά τις 15 Αυγούστου ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρος, ο οποίος κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπασταύρου κλήθηκε από τον επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα Ι.Δραγάτση, σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη των αδικημάτων της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα HCBS που περιλαμβάνεται στο υλικό της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληθείς ως ύποπτος δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα αλλά δια του συνηγόρου του ζητησε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την υπόθεση. Η ακριβής ημερομηνία που θα βρεθεί ενώπιον του κ. Δραγάτση θα οριστεί μετά τις 15 Αυγούστου.

Για τα ίδια αδικήματα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις και η μητέρα του Στ. Παπασταύρο, καθώς ήταν συνδικαιούχος στον υπό διερεύνηση λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα.

Διαβάστε επίσης

Τι απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας για το Plan B του Βαρουφάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 34χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το Λευκό Πύργο
«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα (VIDEO)
«Είμαι και ηγέτης και για μπίρες», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τις ευρωεκλογές, τον Παπανώτα και τον Τσίπρα
Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα (VIDEO)