Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τσίπρας: Το στρατόπεδο Παύλου Μελά στο λαό της Θεσσαλονίκης

«Ημέρα δικαίωσης ενός πολυετούς αγώνα», είπε ο πρωθυπουργός

Σημαντική ημέρα δικαίωσης ενός πολυετούς αγώνα η παράδοση του πρώην στρατοπέδου Π. Μελά, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη. Με την παραχώρηση του χώρου του πρώην στρατοπέδου Π. Μελάς, στους πολίτες της Δ. Θεσσαλονίκης γίνεται πράξη μια σημαντική δέσμευση μας τόνισε κατά την τελετή παράδοσης των 336 στρεμμάτων της έκτασης του στρατοπέδου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας .

Το πρώην στρατόπεδο Π. Μελάς, είναι ένας εμβληματικός χώρος που ταυτίζεται με ολόκληρη τη νεότερη ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης, είπε ο κ Τσίπρας. Το στρατόπεδο θα αναδειχθεί σε ένα πολιτιστικό-πολιτισμικό κέντρο και χώρο αναψυχής, είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Αναντικατάστατος ο ρόλος των κινημάτων πολιτών, είπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας τη συμβολή τους στην αξιοποίηση του στρατοπέδου ως ελεύθερος χώρος για τους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα ανακοινώσει τη δημιουργία Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο του typosthes από την υποδοχή του Τσίπρα 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ