Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γεύση παράδοση και πολιτισμός στον Πολύγυρο

Απόψε στον πεζόδρομο του Πολυγύρου η έναρξη των εκδηλώσεων που θα είναι αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο

Με την παράσταση Ωδή στον Αλέκο Σακελλάριο «Λες και ήταν χθες» ξεκινά σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός, που πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πεζόδρομο του Πολυγύρου από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Στις 21:00, στο προαύλιο του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων και αμέσως μετά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση αφιέρωμα στον θεατρικό - κινηματογραφικό συγγραφέα και στιχουργό Αλ. Σακελλάριο με τραγούδια μεγάλων συνθετών (Σουγιούλ, Χατζιδάκι, Γιαννίδη, Ξαρχάκου κ.α), οπτικό υλικό από ταινίες και συνεντεύξεις του. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και θεατρική αφήγηση με υλικό από το βιβλίο της Τίνας Σακελλαρίου "λες και ήταν χθες" και σκηνές από θεατρικά έργα.

Συμμετέχουν: η μουσική συντροφιά «Αργάς» (Αντώνης Κωνσταντινίδης, Μάκης Στεργιούδης, Μαρία και Αλέκος Αρβανίτη, Μαρινέλλα Hertug, Μαρία Κουνάδου, Μαρία Αντωνακοπούλου), ο Θίασος «ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ» και φίλοι (Μελπομένη Χριστολιάκου, Κατερίνα Ι. Κοσμά, Ζάκης Χουρμουζιάδης, Τέλης Ξυδιάς, Μιλτιάδης Μαρέτας) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας «ΑΝΘΕΜΟΥΣΕΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας