Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκόλλησαν λαμαρίνες σε σχολείο λόγω του αέρα

Ισχυροί άνεμοι πνέουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν από το πρωί προβλήματα με πτώσεις δέντρων αλλά και πυρκαγιές. Μάλιστα, σε ένα σχολείο στον Λαγκαδά ο αέρας ξεκόλλησε λαμαρίνες, προκαλώντας θέμα ασφαλείας για τους μαθητές.

Όπως αναφέρει το lagadas.net «Στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το  1ο και το 2ο γυμνάσιο του Λαγκαδά σημειώθηκε αποκόλληση λαμαρίνων που βρίσκονταν στον αύλειο χώρο. Αμεσα οι διευθυντές των δύο σχολείων ενημέρωσαν την αρμόδια σχολική επιτροπή ώστε να επιληφθεί του προβλήματος, ενώ παράλληλα δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα.

«Αμεσα συνεργεία μετέβησαν στο σημείο ώστε να επισκευάσουν το πρόβλημα. Επειδή μιλάμε για λαμαρίνες και δυνατό άνεμο θεωρήσαμε πως για την ασφάλεια τους τα παιδιά να φύγουν σήμερα από το χώρο του σχολείου», ανέφερε στο lagadas.net ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Λαγκαδά Χρήστος Αϊναλής.

Το πρόβλημα έχει επισκευαστεί και αύριο τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας