Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 16 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Βεβαιώθηκαν και τέσσερις πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα πρόσωπα...

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν :

  • (4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 44χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, μεσημβρινές ώρες χθες (15-12-2016), σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (35) ετών και (10) μηνών, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (86) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (11) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (15-12-2016), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (40) γραμμαρίων.
  • (6) άτομα για κλοπή.  Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξωθεν παρεκκλησίου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το παγκάρι.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (4) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ