Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εστιατόριο σερβίρει σαμπάνια και αστακό κάτω από το νερό!

Υποβρύχιες απολαύσεις

Ένα εστιατόριο τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει άνοιξε στις Βρυξέλλες.

Το pearl, όπως ονομάζεται είναι πέντε μέτρα κάτω από το νερό. Το ζευγάρι απολαμβάνει το δείπνο του μέσα σε έναν θάλαμο, ενώ το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια, αστακό και φουά γκρά.

Ο κάθε θάλαμος χωράει τέσσερα άτομα, ενώ χρέη σερβιτόρου έχουν αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες.

Όσο για την τιμή; Στοιχίζει  99 ευρώ ανά άτομο.

star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ