Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με το δήμαρχο Λεμεσού – Τα βασικά θέματα που συζήτησαν

Aggeloudis Armeytis
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με το δήμαρχο Λεμεσού – Τα βασικά θέματα που συζήτησαν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς και διαχρονικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο πόλεις

Τον Δήμαρχο Λεμεσού Γιάννη Αρμεύτη, επικεφαλής δεκαμελούς αντιπροσωπείας του Δήμου, υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας, Βασίλης Γάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μιχάλης Μήττας.

Η συνάντηση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς και διαχρονικούς δεσμούς που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη και τη Λεμεσό, αδελφοποιημένες πόλεις από το 1984.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η προστασία και η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας, καθώς και η αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, έγινε αναφορά σε δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Η συνάντηση αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για την ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, στη βάση της κοινής ιστορίας, των στενών σχέσεων και των ισχυρών δεσμών φιλίας που ενώνουν τη Θεσσαλονίκη με την Κύπρο.

Δείτε την ενημέρωση από το δήμο Θεσσαλονίκης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Το Μετρό «έγραψε» 50,69 εκατ. επιβάτες – Στο 99,93% η ακρίβεια δρομολογίων, λέει ο Ταχιάος

Μελέτης Ηλίας: Επί μια δεκαετία έκανα τρεις δουλειές και έβγαζα συνολικά 700 ευρώ τον μήνα