Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

23η γιορτή για τα παιδιά

23η γιορτή για τα παιδιά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Μεγάλη Ανοικτή Γιορτή για τα Παιδιά θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 π.μ., στον αύλιο χώρο του παραδοσιακού κτιρίου στη Θεοφίλου 13, Άνω Πόλη με συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής του νομού.

Η γιορτή περιλαμβάνει:

-Ανάγνωση Μηνύματος επ΄ ευκαιρία της 2ας Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Φέτος το έστειλε η χώρα του Μεξικού για όλα τα παιδιά της γης.

-Συμμετοχή σχολείων από τη Θεσσαλονίκη και της ευρύτερης περιοχής

-Οι Μαθητικές Χορωδίες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης και του Δημοτικού Σχολείου της Αδαμάντιου Σχολής Θεσσαλονίκης, θα τραγουδήσουν

-Πολλά Χάπενινγκ με ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, που θα διασκεδάσουν τα παιδιά.

-Ξενάγηση των μαθητών στην Έκθεση παιδικού βιβλίου και στην Έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Η Σεμέλη διώχνει το νέφος», με έργα των παιδιών από τα εργαστήρια ζωγραφικής των παιδικών βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης, που φιλοξενούνται στον εκθεσιακό χώρο του Παραδοσιακού κτιρίου.

-Δωρεάν προσκλήσεις για κινηματογραφική προβολή.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο Δεκαήμερο Εκδηλώσεων (28 Μαρτίου – 8 Απριλίου) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2α Απριλίου, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο ΟΤΑ του Νομού Θεσσαλονίκης ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού, στο πλαίσιο του έτους εορτασμού «Θεσσαλονίκη 2012 - 100 χρόνια από την Απελευθέρωση».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
23η γιορτή για τα παιδιά

Ποιοι υπάλληλοι θα πάρουν το εκλογικό επίδομα