Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά στο Οξυγόνο

Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά στο Οξυγόνο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Με ένα δημιουργικό εργαστήρι με εμψυχώτρια τη Ρένα Αθανασοπούλου και με αφορμή το βιβλίο της Νικολέτα Κόστα «Πρώτη μέρα στο σχολείο» υποδέχεται την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη). Συγκεκριμένα το εργαστήρι που θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι διαπραγματεύεται τους φόβους και τις προσδοκίες των παιδιών, όταν μεγαλώνοντας έρχονται αντιμέτωπα με ένα νέο σχολικό περιβάλλον.

Να σημειώσουμε ότι στο τέλος του εργαστηρίου δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι θα δοθούν δωράκια.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 2310 260085 ή να στείλετε e-mail στο [email protected] (με θέμα ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά στο Οξυγόνο

«Ωραίες, αλλά επίπεδες!»