Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Η γάτα με τα ακριβά γούστα που έφαγε ψάρια αξίας 1.000 δολαρίων!

Η γάτα με τα ακριβά γούστα που έφαγε ψάρια αξίας 1.000 δολαρίων!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στη Ρωσία ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έκανε ποτέ...

Ακριβά γούστα φαίνεται πως είχε μία γάτα, η οποία τρύπωσε σε κατάστημα στο αεροδρόμιο του Βλαδιβιδιστόκ της Ρωσίας και έφαγε ψάρια και θαλασσινά αξίας 1.000 δολαρίων.

 

Στο ρωσικό αεροδρόμιο είχαν στηθεί πάγκοι με γκουρμέ γεύσεις στο πλαίσιο γιορτής και η γάτα από ό,τι φαίνεται δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

 

Μπήκε μέσα στη βιτρίνα με τα ψάρια, έσκισε τις συσκευασίες και έφαγε καλαμάρια, χταπόδια και άλλα θαλασσινά αξίας περίπου 1.000 δολαρίων.

 

Η ζημιά για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ήταν σίγουρα μεγάλη. Κανείς δεν ξέρει πως η γάτα κατάφερε να τρυπώσει στον πάγκο, ενώ το προσωπικό του αεροδρόμιου δήλωσε ότι πολλές φορές έχει δει το συγκεκριμένο τετράποδο να περιπλανιέται στους διαδρόμους.

 

in.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραμένει σε επιφυλακή ο Έβρος

Υποβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης καταγγέλλουν φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ