Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτη ανταπόκριση στην αγγελία για… ζωντανούς στόχους!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Περισσότεροι από 10.000 οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο…

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, η αγγελία της UKPaintball που προσφέρει 50.000 ευρώ ετησίως, αναζητώντας ανθρώπους για να γίνουν "ζωντανοί στόχοι" έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και είναι μάλιστα άκρως εφευρετικοί στον τρόπο που αναδεικνύουν τα προσόντα τους.

Έτσι, ένας από αυτούς τόνισε ότι το πάχος του θα απορροφά τους… κραδασμούς από τις βολές, ενώ αίτηση υπέβαλε μέχρι και βετεράνος των ενόπλων δυνάμεων.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια πρόσληψη, αφού η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας των βιογραφικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα