Καουμπόι και κροταλίας
Ένας καουμπόι βρίσκεται στην έρημο όταν βλέπει μπροστά του έναν κροταλία, τραβάει το εξάσφαιρο να τον σκοτώσει και ο κροταλίας του λέει με ανθρώπινη φωνή:
-Μη με σκοτώσεις και μέχρι να φτάσεις στην πόλη θα έχω εκπληρώσει τρεις επιθυμίες σου.
-Τότε θέλω την ομορφιά του Αλαίν Ντελόν, το σώμα του Μπρους Λι και το …πράγμα του αλόγου μου, λέει ο καουμπόι.
Ο κροταλίας συμφωνεί και ο κάουμποι φεύγει για την πόλη. Φτάνοντας, πάει στο μοτέλ, παίρνει ένα δωμάτιο και πάει στον καθρέφτη της ντουλάπας. Βλέπει μια ομορφιά Αλαίν Ντελόν και λέει: «Ποια γυναίκα θα αντισταθεί στη γοητεία μου»!
Βγάζει το πουκάμισό του και βλέπει ένα σώμα Μπρους Λι και λέει: «Τώρα ποιος θα τολμήσει να τα βάλει μαζί μου»! Βγάζει και το παντελόνι μαζί με το σώβρακο, βλέπει προς τα κάτω και λέει: «Φτου σου, ρε! Σήμερα βρήκα να πάρω τη φοράδα μαζί μου;!».
Μου είπες ψέματα!...
Γίνεται ένα προξενιό, ανάμεσα σε ένα νεαρό και μια κοπέλα. Πρώτη συνάντηση και ο νεαρός ψιθυρίζει στην προξενήτρα:
-Μου είπες ψέματα! Μου είπες ότι είναι όμορφη, νέα και με σώμα μανεκέν. Αυτή εδώ είναι δέκα χρόνια πιο μεγάλη από μένα, άσχημη και χοντρή!
Και η προξενήτρα:
-Μπορείς να μιλάς δυνατά, είναι κουφή!...
«Αν θέλεις να αποκτήσεις πλούσια εμπειρία στην αντιμετώπιση δύσκολων ανθρώπων, κάνε παιδιά».
Bo Bennett, 1972-, Αμερικανός σύμβουλος αυτοβοήθειας