Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Με Χουάντερσον στην ενδεκάδα ο Γηραιός υποδέχεται τα Γιάννινα

Με Χουάντερσον στην ενδεκάδα ο Γηραιός υποδέχεται τα Γιάννινα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με σχεδόν ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης θα παραταχθεί ο Ηρακλής στις 19.30 απέναντι στον ΠΑΣ......

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει πράγμα που σημαίνει πως ο Ηρακλής θα παραταχθεί σχεδόν με τους ίδιους έντεκα όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, θα υπάρχουν δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Ο Χουάντερσον θα επιστρέψει στην ενδεκάδα των «κυανόλευκων», όπως επίσης και ο Μπαρτολίνι που θα πάρει τη θέση του Ζιαμπάρη.

Ο Ζιαμπάρης είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για το σημερινό παιχνίδι. Οπότε παρτενέρ του Μπαρτολίνι θα είναι ο Στάμου, ενώ στα άκρα της άμυνας παραμένουν οι Κυριακίδης και Σαραμαντάς.

Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Ιντζόγλου και Αγγελόπουλος, ενώ στις πτέρυγες οι Λάμπρου και Πασάς. Ο Περόνε θα ηγείται της επίθεσης μαζί με τον Μοντέιρο. Επίσης, δεν αποκλείεται Μοντέιρο-Πασάς να αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης καλεί η ΓΣΕΕ

Πόσα δισ. ευρώ χάνονται κάθε χρόνο από τα «μαϊμού» – Ποιοι τομείς πλήττονται