Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης καλεί η ΓΣΕΕ

Τι επισημαίνει η Συνομοσπονδία σε κάλεσμά της

Σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης καλεί η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας «στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που συνεχίζονται».

Την ίδια μέρα, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Τονίζει ειδικότερα πως αντιδρά σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία