Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλεϊ: Συμφώνησε με Όκολιτς ο ΠΑΟΚ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νέα ηχηρή μεταγραφή για το δικέφαλλο, με τον Σέρβο διεθνή κεντρικό

Νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Στην προσπάθειά της η διοίκηση να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά να διακριθεί και στην Ευρώπη, έφτασε σε συμφωνία με τον Σέρβο διεθνή κεντρικό, Αλεξάντερ Όκολιτς!

Μετά τον Δημήτρη Τζούριτς, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία ηχηρή μεταγραφή με την απόκτηση του 25χρονου διεθνή άσου.

Ο ύψους 2.05μ κεντρικός αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Μπερλίν, με την οποία πανηγύρισε ισάριθμες φορές την κατάκτηση του τίτλου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σερβίας, είναι βασικότατο στέλεχος της Εθνικής με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες το 2011 (Τουρκία), ενώ το 2016 με την Εθνική ανδρών πανηγύρισε την κατάκτηση του World League.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είπε ο τραγουδιστής
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)