Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Seajets: Τα 2 νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για νησιά από τη Θεσσαλονίκη

Seajets: Τα 2 νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για νησιά από τη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για Κυκλάδες, Κρήτη και για Σποράδες

Με δύο νέα δρομολόγια η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη από τις 29 Ιουνίου.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο επιβατηγό οχηματαγωγό Aqua Blue χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 θα αναχωρεί από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30%, όταν εκδίδεται μετ' επιστροφής το εισιτήριο (round trip).

Η Seajets, από τις 9 Ιουλίου, ανοίγει και έναν ακόμη δρόμο προς το Αιγαίο από την πόλη του Θερμαϊκού με ένα δρομολόγιο που θα εκτελεί επίσης το Aqua Blue και θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα στις 08.00 με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, από Σκόπελο στις 16.45 και από Σκιάθο στις 17.30.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βόλεϊ: Συμφώνησε με Όκολιτς ο ΠΑΟΚ

Έκτακτο από ΕΜΥ: Έρχονται βροχές για 4 ήμερες – Και στη Θεσσαλονίκη