Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Άρης: Τελικές επαφές με ΑΪΚ για Σούντγκρεν

Άρης: Τελικές επαφές με ΑΪΚ για Σούντγκρεν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κοντά στο να κλείσει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα περίοδο ο Άρης

Ο Άρης «τρέχει» τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν, προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων” για τη νέα σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν με την σύμφωνη γνώμη της ΑΪΚ, δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι απόλυτα θετικός στο να “μετακομίσει” στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Μάλιστα, οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα, αναφορικά με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους (οικονομικές απολαβές, διάρκεια συμβολαίου κτλ).

Ωστόσο, απομένουν οι τελικές επαφές με τον σουηδικό σύλλογο, οι οποίες μέχρι στιγμής δείχνουν να βρίσκονται στον σωστό δρόμο, όπως μεταφέρουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης.

Πρόκειται, όμως, για λεπτομέρειες εξίσου σημαντικές με όλες τις υπόλοιπες, ώστε να γίνει το “deal” και ο Σουηδός μπακ να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και μάλιστα θετικά για τον Άρη, καθώς υπάρχει αυτή η αισιοδοξία από πλευράς “κιτρινόμαυρων”.

Πηγή: pressaris

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΣΕΒΕΕ: Πάνω από 180.000 «λουκέτα» στην κρίση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής