Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιβάν Σαββίδης: Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει, να φύγει σήμερα κιόλας από τον ΠΑΟΚ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ξεκάθαρη στήριξη στον Πάμπλο Γκαρσία – Οργή για τις τελευταίες εμφανίσεις

Ξεκάθαρος ο Ιβάν Σαββίδης στη σύσκεψη που είχε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Πάμπλο Γκαρσία! «Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει, ας φύγει» μεταξύ των όσων ειπωθηκαν από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με προπονητικό επιτελείο και παίκτες, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο Περιστέρι και την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-2.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σε αυστηρό τόνο, έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και ότι αυτοί, δεν αλλάζουν.

Στον ίδιο τόνο, τους ανέφερε πως αν κάποιος δε μπορεί ή δε θέλει να υποστηρίξει τους στόχους αυτούς, μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και αυτή, θα γίνει δεκτή την ίδια μέρα!

Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξη όλου του ΠΑΟΚ, με όλες τις δυνάμεις στον Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να τον κάνει να νιώσει πιο δυνατός, στα πρώτα του βήματα στη μεγάλη ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα του δοθεί όσος χρόνος του χρειάζεται, όπως και εφόδια.

Από πλευράς παικτών, φέρεται να υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τα τελευταία αποτελέσματα και παράλληλα, υπογραμμίστηκε ότι σύντομα η δουλειά που γίνεται με τον Ουρουγουανό προπονητή, θα βγει και στο γήπεδο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ