Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρης: Κοινό αίτημα με Γκόμελ να γίνουν και οι δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κοινό αίτημα Άρη - Γκόμελ για την αλλαγή έδρας

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τη Γκόμελ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League και αφορούν την έδρα και την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα από τη Λευκορωσία.

Όπως αναφέρει το Metrosport.gr, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο και οι δύο αναμετρήσεις να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους επιτελείς των δύο ομάδων να επιδιώκουν να γίνει και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα του Άρη και μάλιστα με φιλάθλους, σε αυτή την περίπτωση τα έσοδα πηγαίνουν στους Λευκορώσους.

Η ΟΥΕΦΑ είχε αποφασίσει ότι η Γκόμελ θα παίξει χωρίς θεατές το τυπικά εντός έδρας της παιχνίδι, το οποίο για προφανείς λόγους θα γινόταν εκτός της χώρας της, αλλά αυτή η απόφαση πλέον μπορεί... να ανατραπεί από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα ζητήσουν επίσημα να έχει κόσμο το πρώτο παιχνίδι αν διεξαχθεί στο Χαριλάου. Βέβαια πάλι η ΟΥΕΦΑ είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο σε μία απόφαση που αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας δημιουργεί δυναμική - «Δεν έχουμε επικοινωνήσει εδώ και καιρό»
Η πρώην υπουργός χαρακτήρισε «θετικό» το αποτύπωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για την αποχώρησή της από τη Νέα Αριστερά
Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας δημιουργεί δυναμική - «Δεν έχουμε επικοινωνήσει εδώ και καιρό»