Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντώνης Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντώνης Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:

«Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σταντ Ντε Φρανς και μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ελληνική σημαία θα κρατήσει ο Αντώνης Τσαπατάκης. Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Η συναυλία που 5.000 κόσμου τραγουδά μέσα στη βροχή - Δείτε βίντεο

Ανδρουλάκης: Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει, υποσχέσεις ή πολιτική αλλαγή