Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Λιγοστεύουν οι ελπίδες ανόδου για τον Ηρακλή

Λιγοστεύουν οι ελπίδες ανόδου για τον Ηρακλή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στην Κατερίνη, παρόντος στις εξέδρες του γηπέδου του ποδοσφαιριστή της Σάλκε Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Αιγινιακό, παρά το ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 48' και με εννιά – και τον Κοντέων κάτω από τα δοκάρια - από το 88'.«

Απίστευτο αυτογκόλ!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45+3' μ' ένα… σπάνιο αυτογκόλ, όταν ο Ζούρκος στο 45'+3 γύρισε την μπάλα στον Τόλιο, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες στο 48' όταν ο Πορτουλίδης χτύπησε σε διεκδίκηση με αγκωνιά τον Κωνσταντινίδη, που έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ισοφάρισαν στο 62' επίσης με αυτογκόλ όταν ο Γεωργίου σέντραρε, η μπάλα χτύπησε στον Κοντέων και κατέληξε στα δίχτυα του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής απάντησε άμεσα (66') με τον Τσιλιανίδη να φεύγει στην αντεπίθεση και να κάνει το 1-2. Όμως στο 87' ο Αιγινιακός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πλασέ του Κουτσοσπύρου. Ο τελευταίος εκμαίευσε και κέρδισε την αποβολή του Χουάντερσον, αφού πανηγύρισε μπροστά του το γκολ και έπεσε στο έδαφος όταν ο Βραζιλιάνος ακούμπησε το κεφάλι του στο πρόσωπο του Κουτσοσπύρου.

Κάτω από τα δοκάρια συνέχισε ο Κοντέων, που είχε και εντυπωσιακή απόκρουση υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή στο 94'.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προσφεύγει στο CAS ο ΠΑΟΚ για το -3

Της πρώτης Κυριακής τα καμώματα