Πριν την έναρξη του αγώνα κάποιοι από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των φιλοξενούμενων οπαδών
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν την αναμέτρηση Ερμής Ζωνιανών - Δόξα Βύρωνος για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.
Πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την είσοδο των οπαδών της Δόξας Βύρωνος στο γήπεδο υπήρξαν αντεγκλήσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας να κινηθούν απειλητικά εναντίον τους, πετώντας τους πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Μάλιστα, τη στιγμή της έντασης ένας οπαδός του Ερμή Ζωνιανών σήκωσε ένα όπλο στον αέρα (χωρίς να πυροβολήσει) και όταν έγινε αντιληπτός από τους φιλοξενούμενους οπαδούς, ακολούθησε τρόμος.
Στο γήπεδο των Ζωνιανών δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός («Εδώ δεν πατάνε αστυνομικοί» ακούστηκε από έναν φίλο του Ερμή) και η διοίκηση της Δόξας ήταν σε συνομιλίες με την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών.
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 15.30, ωστόσο καθυστέρησε η έναρξή του, αλλά τελικά ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη.