Παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει ο Αρτούρας Γκουντάιτις (32 χρόνων, 2.08 μέτρα), καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.
Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την επισφράγιση του deal που θα φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Λιθουανό σέντερ.
Ο Γκουντάιτις μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ρίτας, όπου μέτρησε 12.7 πόντους και 7.3 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, ενώ στο BCL κατέγραψε 10 πόντους και 6.8 ριμπάουντ. Ο Λιθουανός σέντερ έχει εμπειρία από επίπεδο EuroLeague, ενώ έχε αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Στην καριέρα του έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Κλαϊπέδα, Γαργκτζάι, Ζάλγκιρις, Ρίτας, Αρμάνι, Ζενίτ, Νάπολι και Τόκιο.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει περάσει πλέον στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη και το όνομα του Γκουντάιτις ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για πιθανή ενίσχυση σε περίπτωση που περνούσε η ΚΑΕ στην ιδιοκτησία του.
Πηγή: sport24.gr
- Χημικά στις αγροτικές κινητοποιήσεις - Στα δύο κομμένη η χώρα ενώ έγιναν και προσαγωγές
- Λάθη στην επιστροφή ενοικίου: Προθεσμία διόρθωσης μέχρι 30/12 – Τι να κάνετε
- Θεσσαλονίκη: Η νέα «αυλή» που θα γεμίσει κόσμο – Με θέα Θερμαϊκό, στη Νέα Παραλία
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Το όραμα του 2040, με δύο γραμμές και 44 σταθμούς – Πού θα φτάνει
