Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Στον Ηρακλή ο Ουάρντα - Το ανακοίνωσε μέσω... story

Στον Ηρακλή ο Ουάρντα - Το ανακοίνωσε μέσω... story
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανέβασε φωτογραφία στην οποία φορά εμφάνιση της ομάδας

Τη μεταγραφή του στον Ηρακλή «πρόδωσε» ο Αμρ Ουάρντα μέσω ενός story στο Instagram, πριν καν τις επίσημες ανακοινώσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να φορά μια εμφάνιση με το σήμα του «Γηραιού», που σημαίνει ότι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ΑΕΛ Novibet, και ότι θα πατήσει ξανά Θεσσαλονίκη. 

Πιο συγκεκριμένα ο 32χρόνος διεθνής με μεγάλη εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζοταν να φοράει μία εμφάνιση με το έμβλημα του Ηρακλή και να προπονείται στο γήπεδο του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα έκανε tag την νέα του ομάδα, «διαλύοντας» έτσι κάθε αμφιβολία για το αν οι φήμες για την μεταγραφή του ισχύουν ή όχι.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Συκεών Τάσος Χατζηβασιλειάδης

Λαμία: Πέθανε άνδρας στο σπίτι του, ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει