Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Γιαννακόπουλος: «Χαίρομαι που ένας άνθρωπος επενδύει στον ΠΑΟΚ, δυναμώνει και ο Άρης»

giannakopoulos
INTIME
Γιαννακόπουλος: «Χαίρομαι που ένας άνθρωπος επενδύει στον ΠΑΟΚ, δυναμώνει και ο Άρης»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Μακάρι να υπάρξουν τέτοιες πρωτοβουλίες» είπε

Την ικανοποίησή του για την επένδυση που γίνεται στον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας εξέφρασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για το 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος», αναφερόμενος παράλληλα στη δυναμική που αποκτά το ελληνικό μπάσκετ.

«Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ. Εκατομμύρια άνθρωποι αγαπάνε αυτήν την ομάδα, αλλά χαίρομαι που βρέθηκε ένας άνθρωπος να επενδύσει για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, όπως ήταν πριν κάποια χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στάθηκε και στην ενίσχυση του Άρη, τονίζοντας ότι οι πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν τις ελληνικές ομάδες μπορούν να συμβάλουν συνολικά στην ανάπτυξη του αθλήματος. «Βλέπουμε και τον Άρη να δυναμώνει. Μακάρι να υπάρξουν τέτοιες πρωτοβουλίες», σημείωσε.

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανάγκη να υπάρξουν περισσότερες ελληνικές ομάδες που θα πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε το ελληνικό μπάσκετ να έχει μεγαλύτερη παρουσία στην κορυφή της Ευρώπης. «Μακάρι το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να είναι στην κορυφή της Ευρώπης, να υπάρχουν και άλλες ομάδες», τόνισε.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξης

Παρασκευή 18/09

17:30 | ΠΑΟΚ – Partizan Mozzart Bet Belgrade

21:15 | Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – JL Bourg

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του προγράμματος του Τουρνουά παραμένουν ως έχουν:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026

GAME 1 – 17:00

GAME 2 – 20:00

Πηγή: metrosport.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκία: Ο Οτσαλάν σε επιτροπή για την επίβλεψη του αφοπλισμού του PKK

Έγινε ρινγκ το αστυνομικό τμήμα στο Αρκαλοχώρι για ένα παρκάρισμα - Δύο συλλήψεις