Την είδηση ότι για το επόμενο διάστημα θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β' σχολίασε ο Τάισον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλαβαν αυτήν την απόφαση με στόχο την ανάκτηση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής ετοιμότητας του παίκτη για τα επόμενα παιχνίδια.
Χθες ο Τάισον, αν και ήταν στα σχέδια του Ιταλού τεχνικού ως αλλαγή, δεν αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στον Αστέρα AKTOR, με τον Αλέσιο Λίσι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως: «είχε κάποιες ενοχλήσεις πράγματι, αλλά δεν έχω κάτι νεότερο...».
Ο ίδιος ο παίκτης σε ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και την ίδια αφοσίωση».
Αναλυτικά:
«Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε ήδη τα νέα και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και την ίδια αφοσίωση. Είναι ταυτόχρονα χαρά και πρόκληση για μένα να βοηθώ και να στηρίζω τους νεότερους παίκτες.
Άλλωστε, το μόνο που έχει σημασία για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο που μετράει τώρα!».
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 19χρονη στο σπίτι της στο κέντρο – Μπήκαν ένοπλοι ληστές, ενώ ήταν με φίλη της
- Θεσσαλονίκη: Χαμός σε καταδίωξη με μοτοσικλέτα – Περνούσε με κόκκινα, έπεσε σε 2 ΙΧ
- Σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στη Ρόδο: Χείμαρροι οι δρόμοι, πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για ιδιοκτήτρια σκύλου – Άφησε το ζωάκι μόνο στο ΙΧ