Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Τάισον: Η πρώτη αντίδραση για τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β' - «Θα συνεχίσω με αφοσίωση»

taison
Τάισον: Η πρώτη αντίδραση για τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β' - «Θα συνεχίσω με αφοσίωση»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Είναι ταυτόχρονα χαρά και πρόκληση για μένα να βοηθώ και να στηρίζω τους νεότερους παίκτες» ανέφερε

Την είδηση ότι για το επόμενο διάστημα θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β' σχολίασε ο Τάισον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλαβαν αυτήν την απόφαση με στόχο την ανάκτηση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής ετοιμότητας του παίκτη για τα επόμενα παιχνίδια.

Χθες ο Τάισον, αν και ήταν στα σχέδια του Ιταλού τεχνικού ως αλλαγή, δεν αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στον Αστέρα AKTOR, με τον Αλέσιο Λίσι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως: «είχε κάποιες ενοχλήσεις πράγματι, αλλά δεν έχω κάτι νεότερο...».

Ο ίδιος ο παίκτης σε ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και την ίδια αφοσίωση». 

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε ήδη τα νέα και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και την ίδια αφοσίωση. Είναι ταυτόχρονα χαρά και πρόκληση για μένα να βοηθώ και να στηρίζω τους νεότερους παίκτες.

Άλλωστε, το μόνο που έχει σημασία για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο που μετράει τώρα!».

taison2

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γερμανία: Η κυβέρνηση ετοιμάζει πλαφόν στις τιμές για βενζίνη και ντίζελ από το 2027

Στιγμές αγωνίας για 4 άτομα στη Ρόδο - Εγκλωβίστηκαν με ΙΧ σε ιρλανδική διάβαση
pyrosvestiki rodos kakokairia