Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Intracom Defense: Συμμετείχε στην άσκηση ΝΑΤΟ ΝΕΜΟ Τrials 2024 του ΠΝ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη χερσαία και θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων και Σούδας Κρήτη

Η IDE συμμετείχε στην άσκηση Ηλεκτρονικού Πολέμου ΝΑΤΟ ΝΕΜΟ Trials 2024, που διοργάνωσε και διηύθυνε το Πολεμικό Ναυτικό, από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2024, στη χερσαία και θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων και Σούδας Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της άσκησης και στα κλιμακούμενης δυσκολίας σενάρια, αξιοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι επιχειρησιακές δυνατότητες και οι τεχνολογίες αιχμής δύο τακτικών συστημάτων ESM / ELINT της ΙΑΙ/ELTA, διασυνδεδεμένων με τους ευρυζωνικούς ασυρμάτους υψηλών ταχυτήτων της IDE. Κατ’ αυτό το τρόπο προσφέρθηκε μια ολοκληρωμένη λύση ενός μίνι τακτικού συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου (C2) όπου η σύνθεση αναγνωρισμένης εικόνας του πεδίου επιχειρήσεων βασίζεται αποκλειστικά σε παθητικούς αισθητήρες.

photo.jpg

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική βιομηχανία μέσω ανάθεσης σημαντικού υποκατασκευαστικού έργου σε άλλες ελληνικές εταιρίες, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας.

Με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς