Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Βρετανία: Παραιτείται την Τετάρτη ο Κάμερον

Βρετανία: Παραιτείται την Τετάρτη ο Κάμερον
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανοίγοντας τον δρόμο ώστε η υπουργός Εσωτερικών Τερίσα Μέι να αναλάβει τον θώκο την ίδια ημέρα. ...

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του από το αξίωμα μεθαύριο Τετάρτη, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε η υπουργός Εσωτερικών Τερίσα Μέι να αναλάβει τον θώκο την ίδια ημέρα.

Ο Κάμερον διευκρίνισε ότι αναμένει να προεδρεύσει για τελευταία φορά του υπουργικού του συμβουλίου αύριο Τρίτη και κατόπιν θα απαντήσει σε ερωτήσεις στη Βουλή των Κοινοτήτων για περίπου 30΄ την Τετάρτη.

«Κατόπιν αυτού αναμένω ότι θα πάω και θα υποβάλω την παραίτησή μου», είπε ο Κάμερον μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το γραφείο του στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. «Επομένως θα έχουμε μια νέα πρωθυπουργό στο κτίριο πίσω μου το απόγευμα της Τετάρτης», πρόσθεσε ο απερχόμενος επικεφαλής των Τόρις.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γυάλινη πασαρέλα στη Φοντάνα ντι Τρέβι!

Απαλλοτριώνεται το σπίτι του Αδόλφου Χίτλερ