Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ισπανία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο

Το λεωφορείο σφηνώθηκε στο υποστύλωμα γέφυρας ...

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και είκοσι τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη βόρεια Ισπανία σε τροχαίο όταν λεωφορείο σφηνώθηκε στο υποστύλωμα γέφυρας, έγινε σήμερα γνωστό από τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Αβιλές, περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Χιχόν.

"Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί" μεταξύ των επιβατών, δήλωσε εκπρόσωπος της νομαρχίας της περιοχής. Ανάμεσα στους 20 τραυματίες περιλαμβάνεται ο οδηγός, του οποίου ακρωτηριάστηκε ένα μέλος.

Το λεωφορείο "προσέκρουσε στο υποστύλωμα οδογέφυρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους", εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Φωτογραφίες έδειχναν το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, σφηνωμένο στο υποστύλωμα και κομμένο στα δύο, με κομμάτια του να είναι σκορπισμένα σε αρκετά μέτρα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Τον Μάρτιο του 2016 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, ένα τροχαίο με λεωφορείο είχε προκαλέσει τον θάνατο 13 φοιτητριών από το εξωτερικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Πρωτεύουσα» στο φαγητό δρόμου για 5 μέρες – Μεγάλο φεστιβάλ, πότε θα γίνει
Το φετινό Thessaloniki Street Food Festival θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ σε διάρκεια - Ποιες συναυλίες θα γίνουν
Θεσσαλονίκη: «Πρωτεύουσα» στο φαγητό δρόμου για 5 μέρες – Μεγάλο φεστιβάλ, πότε θα γίνει