Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ακτιβιστής έβαλε φωτιά στο χέρι του την ώρα αγώνα του Τσιτσιπά (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο 20χρονος διαδηλωτής, που ονομάζεται Kai, είναι μέλος της ομάδας End UK Private Jets, η οποία υποστηρίζει ότι «οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα το 2022 είναι γενοκτονία»

Ένας ακτιβιστής αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο κορτ στη Βρετανία, λίγο πριν ο Ρότζερ Φέντερερ δώσει τον τελευταίο του αγώνα, στο Λονδίνο.

Ο ακτιβιστής, ο οποίος θέλησε να διαδηλώσει για την κλιματική αλλαγή, έβαλε φωτιά στο δεξί του χέρι στη μέση του γηπέδου για να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση ιδιωτικών τζετ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 20χρονος διαδηλωτής, που ονομάζεται Kai, είναι μέλος της ομάδας End UK Private Jets, η οποία υποστηρίζει ότι «οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα το 2022 είναι γενοκτονία».

 

Ο θρύλος του τένις Ρότζερ Φέντερερ πρόκειται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της θρυλικής καριέρας του στο Laver Cup του Λονδίνου, στο ίδιο γήπεδο αργότερα σήμερα.

Ο ακτιβιστής της κλιματικής αλλαγής διέκοψε το δεύτερο σετ του αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Σβάρτσμαν.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είπε ο τραγουδιστής
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)