Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Πούτιν: Η Ουκρανία έχει γίνει εργαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Πούτιν: Η Ουκρανία έχει γίνει εργαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως «πολιορκητικό κριό» εναντίον της Ρωσίας, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος

Η Ουκρανία έχει «ντε φάκτο» χάσει την κυριαρχία της και έχει γίνει εργαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξαπολύοντας σφοδρή κριτική στη στήριξη που παρέχει η Ουάσινγκτον στο Κίεβο.

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως «πολιορκητικό κριό» εναντίον της Ρωσίας και άλλων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Η Ουάσινγκτον εξοπλίζει όλο και περισσότερο την Ουκρανία με βαρέα όπλα στην μάχη της κατά των ρωσικών δυνάμεων, αγνοώντας το γεγονός ότι η Ουκρανία επιδιώκει μια πυρηνική βόμβα, ισχυρίστηκε.

«Είναι επίσης γνωστό ότι υπάρχουν σχέδια πρόκλησης για τη χρήση μιας τέτοιας αποκαλούμενης βρόμικης βόμβας», είπε για άλλη μια φορά, ένας ισχυρισμός που έχει κατακριθεί από το Κίεβο και τους συμμάχους του στη Δύση ως «ανοησία».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για την υπόθεση Ανδρέα Πάτση - Ζητήθηκαν πόθεν έσχες

Όμιλος ΑΒΑΞ: Η επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά - Μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις