Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώνονται οι Βερσαλλίες - Απειλή για βόμβα (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο ανάκτορο των Βερσαλλιών σπεύδουν πυροτεχνουργοί για να ελέγξουν τους χώρους

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται λόγω απειλής για βόμβα, μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο BFMTV επικαλούμενο αστυνομικές πηγές. Στο ανάκτορο των Βερσαλλιών σπεύδουν πυροτεχνουργοί για να ελέγξουν τους χώρους.

https://twitter.com/slavonskodite/status/1714233014236885192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1714242977327944141%7Ctwgr%5E1087c59be4e1cd7811a0b3a3dc1454dc09a3e183%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fslavonskodite2Fstatus2F17142429773279441413Fref_src3Dtwsrc255Etfwprovider%3Dtwitter

Όπως αναφέρει το ίδρυμα στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X «για λόγους ασφαλείας, το Ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται και κλείνει τις πόρτες του για σήμερα».

Η γαλλική αστυνομία σε ανακοίνωσή της στο X κάνει λόγο για «ύποπτο δέμα» και καλεί όσους βρίσκονται γύρω από το Ανάκτορο των Βερσαλλιών να αποχωρήσουν σεβόμενοι τα μέτρα ασφαλείας και την περίμετρο που έχουν στήσει οι Αρχές.

 

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου μετά από απειλή για βόμβα που πέρασε μέσω ανώνυμου μηνύματος στον ιστότοπο moncommissariat.fr, ενώ η Γαλλία ζει υπό τον φόβο επιθέσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα