Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Μεσανατολικό: Οι ΗΠΑ βλέπουν «πρόοδο» στην συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων

Μεσανατολικό: Οι ΗΠΑ βλέπουν «πρόοδο» στην συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων ήταν το κύριο θέμα της τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και Μπενιαμίν Νετανιάχου

Οι διαπραγματευτές που εργάζονται πάνω σε ένα πλαίσιο συμφωνίας για να εξασφαλίσουν την απελευθέρωση των υπόλοιπων ομήρων που κρατούνται από την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα έχουν σημειώσει "πραγματική πρόοδο" τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Η συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων ήταν το κύριο θέμα της τηλεφωνικής συνομιλίας διάρκειας 45 λεπτών μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου νωρίτερα σήμερα, παρότι υπάρχουν ακόμη κάποια "σημαντικά" κενά που πρέπει να κλείσουν, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Μπάιντεν υπογράμμισε στην τηλεφωνική αυτή συνομιλία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες, με περίπου 1,3 εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν καταφύγει εκεί "να μην έχουν πού να πάνε"

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλληψη 42χρονου για βιασμό 13χρονου αυτιστικού αγοριού

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που θα εκτοξευθούν σε ζήτηση την επόμενη 10ετια