Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η εταιρία είχε ήδη ανακοινώσει την Παρασκευή ότι αναστέλλει τις πτήσεις από και προς την Τεχεράνη μέχρι τις 18 Απριλίου

Ο γερμανικός όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τις πτήσεις προς το Αμάν (Ιορδανία) τη Βηρυτό (Λίβανος), το Ερμπίλ (βόρειο Ιράκ) και το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) τουλάχιστον μέχρι αύριο, Δευτέρα, μετά την τελευταία αναταραχή στη Μέση Ανατολή.

Ο όμιλος στον οποίο ανήκουν η γερμανική αεροπορική εταιρία καθώς και οι ελβετικές και οι αυστριακές αερογραμμές (SWISS και Austrian airlines) θα διασφαλίσει επίσης ότι οι πτήσεις του θα αποφύγουν τον εναέριο χώρο πάνω από το Ισραήλ, την Ιορδανία και το Ιράκ στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η εταιρία είχε ήδη ανακοινώσει την Παρασκευή ότι αναστέλλει τις πτήσεις από και προς την Τεχεράνη μέχρι τις 18 Απριλίου και ότι δεν θα χρησιμοποιεί τον ιρανικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Νωρίς το Σάββατο και οι ολλανδικές αερογραμμές KLM - το ολλανδικό σκέλος του ομίλου Air-France-KLM - ανακοίνωσαν ότι δεν θα εκτελούν πτήσεις πάνω από το Ισραήλ και το Ιράν προληπτικά, εν μέσω της αυξανόμενης έντασης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ αλλά ότι θα συνεχίσουν τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στα παράλια της Μεσογείου, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ολλανδικού πρακτορείου ειδήσεων ANP.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας σχετικά με την πτήση θρίλερ – Πότε είχε γίνει επισκευή και συντήρηση στον κινητήρα του αεροσκάφους
Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα