Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Κεραυνός χτύπησε 32χρονο την ώρα που χόρευε - Δείτε την τρομακτική στιγμή

Κεραυνός χτύπησε 32χρονο την ώρα που χόρευε - Δείτε την τρομακτική στιγμή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σοκάρει το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή που κεραυνός χτυπάει νεαρό στην Γεωργία

Ο 32χρονος Πάβελ Σμιρνόφ χόρευε μαζί με τον αδελφό του σε προβλήτα στο Μπατούμι της Γεωργίας όταν ένας κεραυνός τον χτύπησε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Ο ίδιος φαίνεται ότι γλίτωσε από θαύμα καθώς τα παπούτσια του είχαν διαλυθεί και το σώμα του έφερε εγκαύματα, ενώ οι γιατροί είπαν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Μιλώντας για τη στιγμή που ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του ανέφερε: «Το πρώτο που είδα ήταν ένα τούνελ με φως. Μετά άκοσα από τα παιδιά ότι ήταν κεραυνός και άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι είχε συμβεί, αλλά ένιωθα ότι θα πεθάνω. Είχα πλήρη απώλεια συνείδησης, είχα χάσει την αίσθηση των άκρων μου. Ένιωθα πόνο από εγκαύματα παντού. Πονούσα εσωτερικά, πονούσα στα πόδια μου, πονούσε το δέρμα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να απαντήσω, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω. Αυτό που σκεφτόμουν μόνο ήταν: γ…το, φαίνεται ότι ο θάνατος είναι απλός, είναι κρίμα να τελειώνουν όλα τόσο γρήγορα».

Δείτε το video:

Πηγή: dnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πότε ξεκινούν οι πανελλαδικές – Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Δυσκολεύονται να βρουν εργαζόμενους 9 στις 10 επιχειρήσεις ΕΒΕΘ