Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανικός σε τρένο στη Γερμανία - Νεαρός με μαχαίρι απείλησε επιβάτιδες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από την αστυνομία - Είχε βάψει το πρόσωπό του στα χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής

H ομοσπονδιακή αστυνομία στη Γερμανία συνέλαβε χθες Κυριακή στον κεντρικό σταθμό της Βρέμης άνδρα που απείλησε με μαχαίρι δύο επιβάτιδες τρένου.

Κατά τα πρώτα στοιχεία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 23χρονος από το Βίτμουντ της Κάτω Σαξονίας είχε πάνω του κατά την σύλληψή του «διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα» και προηγουμένως έστρεψε αναδιπλούμενο μαχαίρι προς δύο νεαρές μέσα σε τρένο που επρόκειτο να αναχωρήσει για το Αμβούργο. Στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στην τσέπη του και προσπάθησε να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε άλλο τρένο στον σταθμό, με προορισμό το Μόναχο. Διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία, που τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild, ο 23χρονος, που δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές, ήταν ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, αλλά είχε βάψει το πρόσωπό του στα χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής. Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του αναδιπλούμενο μαχαίρι, κρόταλα Νουν-Τσάκου, νεροπίστολο με καυστική ουσία και άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διαπραχθεί επίθεση. Τα όπλα κατασχέθηκαν και η εισαγγελία άσκησε δίωξη για διατάραξη δημόσιας ειρήνης και παραβίαση της νομοθεσίας περί οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Λόγω του συμβάντος, η αμαξοστοιχία αναχώρησε με καθυστέρηση 18 λεπτών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ