Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Εντοπίστηκε λέμβος με μετανάστες στην Κρήτη - Νεκρός ένας άνδρας

Εντοπίστηκε λέμβος με μετανάστες στην Κρήτη - Νεκρός ένας άνδρας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διασώθηκαν 28 άτομα

Ένας νεκρός άνδρας περισυνελέγη και 28 αλλοδαποί διασώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νότια των Καλών Λιμένων Κρήτης, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ).

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, λέμβος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες εντοπίστηκε από εναέριο μέσο της Frontex, σε απόσταση έξι ναυτικών μιλίων νότια-νοτιοδυτικά των Καλών Λιμένων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν παραπλέον πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με σημαία Παναμά και ρυμουλκό, τα οποία προχώρησαν στη διάσωση των 28 αλλοδαπών και στην περισυλλογή της σορού του άνδρα.

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι των Καλών Λιμένων, ενώ δύο από αυτούς διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες οι χρεώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια σε σχέση με τα «μπλε»
timologia reyma

Αντίστροφη μέτρηση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου: Έτοιμο για απόπλου το γαλλικό ερευνητικό
καλώδιο