Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Στο Κουρσκ ο Πούτιν για πρώτη φορά από την εισβολή ουκρανικών δυνάμεων

Στο Κουρσκ ο Πούτιν για πρώτη φορά από την εισβολή ουκρανικών δυνάμεων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επισκέφθηκε στρατεύματα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφθηκε σήμερα στρατεύματα στην περιφέρεια Κουρσκ, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι ρωσικές δυνάμεις έχουν απελευθερώσει αρκετές από τις περιοχές που κατέλαβαν Ουκρανοί εισβολείς.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του προέδρου Πούτιν στην περιφέρεια Κουρσκ από τότε που ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν απρόσμενη διασυνοριακή επίθεση τον Αύγουστο του 2024.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ρωσίας ανέφερε στον πρόεδρο Πούτιν πως οι ουκρανικές δυνάμεις είναι περικυκλωμένες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Υπογραμμίζοντας πως τα ρωσικά στρατεύματα οφείλουν να απελευθερώσουν πλήρως την περιφέρεια Κουρσκ, ο πρόεδρος Πούτιν τόνισε ότι οι στρατιώτες που θα συλληφθούν θα αντιμετωπιστούν ως «τρομοκράτες», δηλαδή όχι ως αιχμάλωτοι πολέμου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΑΣ: Πως δρούσαν οι δύο εγκληματικές οργανώσεις στο λαθρεμπόριο καυσίμων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε σε φανάρι κι αυτό χτύπησε πεζό