Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Ρωσία επιβεβαιώνει τις ουκρανικές επιθέσεις σε στρατιωτικά αεροδρόμια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Μερικά αεροσκάφη πήραν φωτιά» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η Ουκρανία εξαπέλυσε την Κυριακή επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη με στόχο ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια σε πέντε περιοχές, με αποτέλεσμα «μερικά αεροσκάφη να πάρουν φωτιά».

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στις περιοχές Μουρμάνσκ, Ιρκούτσκ, Ιβάνοβο, Ριαζάν και Αμούρ. Η αεράμυνα απέκρουσε τις επιθέσεις σε όλες τις περιοχές εκτός από δύο – το Μουρμάνσκ και το Ιρκούτσκ, ανέφερε το Υπουργείο.

«Στις περιοχές Μουρμάνσκ και Ιρκούτσκ, η εκτόξευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV από περιοχή σε κοντινή απόσταση από αεροδρόμια είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά μερικά αεροσκάφη», ανέφερε το Υπουργείο.

Οι πυρκαγιές κατασβέστηκαν και δεν αναφέρθηκαν θύματα. Ορισμένα άτομα που συμμετείχαν στις επιθέσεις συνελήφθησαν, δήλωσε το Υπουργείο.

Πηγή: Reuters

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ