Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

ΟΗΕ: «Παγίδα θανάτου» η διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

ΟΗΕ: «Παγίδα θανάτου» η διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
“Οι παραδόσεις και η διανομή της βοήθειας πρέπει να γίνονται σε ευρεία κλίμακα και με πλήρη ασφάλεια”, έγραψε ο επικεφαλής της Unrwa Φιλίπ Λαζαρινί

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για του Παλαιστίνιους πρόσφυγες δήλωσε σήμερα ότι η διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα έχει γίνει “παγίδα θανάτου”, επικαλούμενος πληροφορίες από γιατρούς επί του πεδίου που κάνουν λόγο για “μαζικές απώλειες” μεταξύ των λιμοκτονούντων αμάχων σήμερα το πρωί.

“Οι παραδόσεις και η διανομή της βοήθειας πρέπει να γίνονται σε ευρεία κλίμακα και με πλήρη ασφάλεια”, έγραψε ο επικεφαλής της Unrwa Φιλίπ Λαζαρινί σε μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ. “Στη Λωρίδα της Γάζας, αυτό δεν μπορεί να γίνεται παρά μόνο μέσω των Ηνωμένων Εθνών, κυρίως μέσω της Unrwa”, πρόσθεσε.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»: Έτσι στήθηκε το σφυροκόπημα των Ουκρανών (VIDEO)

Γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού πέταξε σε Σαντορίνη - Μυτιλήνη για να σώσει δυο ζωές