Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Βόμβα» Ίλον Μασκ: «Χρειάζεται νέο κόμμα στην Αμερική, οι πολίτες μίλησαν»

«Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα που θα εκπροσωπήσει το 80% των κεντρώων

Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, μέχρι πρότινος σύμμαχος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διεμήνυσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε ο ίδιος στην πλατφόρμα Χ.

«Οι πολίτες μίλησαν. Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα στην Αμερική που θα εκπροσωπήσει το 80% των κεντρώων (ψηφοφόρων). Και ακριβώς το 80% συμφωνεί» με αυτήν την ιδέα έγραψε, επικαλούμενος στοιχεία δημοσκόπησης που έκανε ο ίδιος την Πέμπτη. 

Σημειώνεται ότι στη δημοσκόπηση ψήφισαν 5,63 εκατομμύρια χρήστες του X, και το 80,4% αυτών ψήφισε ναι στη δημιουργία νέου κόμματος στις ΗΠΑ. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως, δείχνει να μην είναι είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τον πρώην σύμβουλό του, στον απόηχο της δημόσιας ρήξης μεταξύ των άλλοτε στενών συμμάχων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Μαργαρίτης «απάντησε» στον Νταλάρα: «Τα μπουζούκια είναι πολιτισμός»
Ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης
Ο Γιώργος Μαργαρίτης «απάντησε» στον Νταλάρα: «Τα μπουζούκια είναι πολιτισμός»
Αταμάν: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Δεν θα σε προειδοποιήσω ξανά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα για τη χώρα μου, γράφει ο Τούρκος προπονητής
Αταμάν: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού